Innbudt på sølvbryllupsfeiring må man jo ha med noe fristende....
Makroner har jeg aldri bakt før... så da bars det til Kichen og handle dyre farger og smakstilsetninger. ..
Jeg leste litt om makronbaking på bloggen Annebrith.blogg.no
Unngikk alle mulige feil og fikk perfekt resultat..... stolt...
Dvs.... gjorde en feil da.... fikk for dårlig tid til å lage alle deilige smaker på fyllet som jeg hadde tenkt..så det ble deilig sjokoladefyll med meierismør i alle.... men når folket tok en bit, ble rare i blikket og bare stønner stille..... da vet du det er suksess :) :)
Restevotter i Drops Air
-
Strikket etter denne oppskriften bare med 10 cm etter tommelhull før
felling:
https://www.sostrenemiljeteig.no/2024/01/myke-og-melerte-votter-i-drops-ai...
for 4 dager siden
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar